ANNONS

Mer stil för mindre pengar

/

Moei. This is Fashion. Mina Favoriter.

Ibland kan det vara skönt att köpa billiga plagg som ser ut som att de är värda flera tusen kronor, som tillexempel ringarna från asos och jackan från H&M. Allt handlar inte om pengar och märkeskläder, för att man kan faktiskt hitta plagg som är sjukt snygga och ser nästa ut som de dyra klädmärken. Det ända märket jag kan lägga mycket pengar på är nog det svenska klädmärket Acne Studios, de har unika kläder där det är svårt att hitta liknande plagg hos andra märken och butiker.

De senaste veckorna, så har jag blivit enormt beroende utav accessoarers, speciellt ringar. Asos har massor med snygga ringar som inte alls kostar så mycket. Det fanns en unik ring från Acne som jag var nära på att köpa, och den låg på 1500kr. Men där kände jag att det var kanske lite dumt att köpa, då asos redan har coola ringar för under 200kr. Nu när vi ändå är inne här och pratar om billigt och kläder, så tänkte jag tipsa er om Rabble.

För er som inte vet vad Rabble är för något, så ska jag förklara för er, snabbt. Sedan år 2010 samlar de på Rabble.se rabattkoder, kampanjer och andra erbjudanden från hundratals välkända butiker. Rabble är idag Sveriges ledande kanal för mobila erbjudanden och förutom webbsidan har de också en app! Kolla alltid in appen eller rabble.se innan du köper något från nätet. För hos Rabble kanske du hittar rabattkoder till just din favoritbutik på nätet? Idag när jag skulle kolla in deras hemsida, så såg jag ett riktigt hett erbjudande. Alla nya kunder hos Ellos får 50% rabatt på dyraste varan samt fri frakt. Jag älskar Ellos, de säljer deras helt egna varumärke Ellos – det är mest basplagg med härliga färger som passar perfekt nu när det är sommar. De säljer även massor med stora varumärken!

På tal om sommar, så finns det ett annat erbjudande på Rabble, där de har massor med rabattkoder till apotek Hjärtat, där du kan få bland annat 20% rabatt på solkräm och 25% rabatt på läpprodukter. Jag som har torra läppar så ska jag lätt passa på att använda rabattkupongen och köpa Lip balm.

Hoppas ni gillade mina tips.

SPONSRAT INLÄGG.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00