ANNONS

FW STOCKHOLM 07

/

Streetstyle Photos by: Emma Grann / Studio Emma Svensson.

Bilder från idag. Outfit: Jacka – Acne (Köpte den idag) , Solglasögon – Acne, Byxor – Samsoe och skor från Tiger Of Sweden.

Nu har jag varit i Stockholm i hela fem dagar och jag åker äntligen tillbaka hem till min älskade stad Göteborg. Men innan det, så ska jag försöka hinna med en till Fashion Show som äger rum, Fredagen – 1:a  September på Grand Hotel runt 14-tiden.

Det har varit enormt kul här i Stockholm, men samtidigt har det även varit enormt stressig. Men jag måste nog säga att det är så skönt när det har varit så här stressigt! Det var ett tag sedan jag har fått uppleva det. Haha! Jag har som sagt varit i Göteborg och extra jobbat på Liseberg. Jag har verkligen saknat att springa runt i huvudstaden på olika möten, fashion shows, plåtningar och så vidare. Nu äntligen har jag fått göra det igen, så jag ska inte klaga.

Jag vet inte när jag kommer att besöka Stockholm igen. Antingen blir det slutet av September eller början av Oktober, alltså det är ett tag kvar nu tills jag får besöka Stockholm igen. Så jag får passa på och njuta av sista dagen imorgon. – Och tusen tack till er alla på min snapchat (@mohammedis) som har tipsat mig om grymma restauranger som jag kan besöka imorgon. Tack!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00