ANNONS

21

/

Photographer: Rebecka Bjurmell

15 Januari, 2018. Idag blir man hela 21 år GAMMAL. Alltså jag har sagt det här innan, men vad fan hände, det kändes som att jag fyllde 20 år, igår. Jag får ångest och panik när jag tänker på att jag är ett år äldre nu. Men om man ska se på det positiva och det hela, så har man överlevt ännu ett till år, Grattis till mig.

Det är ändå ett riktigt bra ålder, jag ska passa på att besöka USA i år också, då allt är nästan lagligt när man har passerat den åldern. Jag har heller inte rest på sjukt länge pågrund utav alla mina projekt. Men i år så ska det bli ett fantastiks år för min karriär samt ett år med en hel del resor! Jag och mina vänner har redan planerat att åka utomlands slutet av Februari, dock blir det antingen paris, Barcelona eller London i en vecka. Och på sommaren får jag åka till ett varmare land. Då vill jag besöka USA, Tokyo eller varför inte någon Ö, som tillexempel Hawaii. Åker man till Hawaii så kan man sedan åka till någon storstad, varför inte LA eller New York? Har ni andra förslag, så får ni mer än gärna skriva det till mig.

Det är dags för mig att göra mig i ordning nu. Jag tycker det är viktigt att man tar hand om sig själv lite extra mycket när man fyller år. Och kanske nätshoppar lite? Jag är sugen på att köpa en liten present till mig själv från Off—white.

P.S bilderna ovan är tagna hos en vän, Astrid Sahlén. Vi fick låna deras badkar för att skapa konst. Det var en annorlunda och rolig plåtning, annars brukar man ta lite outfitsbilder utomhus. Vad tyckte ni om resultatet? 

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00