ANNONS

SFW18

/

 

Foto: Simon Hellman (@Simmgt) / En av mina outfit från Fashion Week Stockholm.

Outfit: Jacka och Skjorta från Samsoe. Byxor och Solglasögon från Acne Studios. Ring, Gucci.  / Hår: Hair Angered team.

Nu är jag tillbaka från Stockholm. Det är så skönt att vara hemma, det har varit 4 stressiga dagar i Stockholm, men det var extremt kul!! Mina favorit visningar på Fashion Week måste nog vara Whyred och Naim Josefi. Det jag älskade tillexempel med Naim var att man märker hur mycket tid han har lagt på kollektionen, riktig grymma plagg, han har verkligen utvecklats! Sen så var det även live musik på visningen, vilket jag tycker om massor, det blir en helt annan känsla.

Idag ska jag träffa mina vänner. De tvingade mig att gå ut och jag misstänker att de ska överraska mig, då jag nyligen har fyllt år. Vi får se, haha! Se till och följ mig på mina andra sociala medier för att följa min dag mer detaljerat. Snapchat @ Mohammedis. Instagram @ jemoei.

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00