ANNONS

All Jeans

/

Photo:  Natalie Greppi

Get the Look: Pants och Jeans-Jacket from Crocker by JC. T-shirt, COS. Belt and ring from Gucci.

Bildren är Tagna utav grymma Greppi. Och visst ser det ut som London?! Det är helt sjukt vad vackert Göteborg är. På tal om London så har jag faktiskt bokat resa dit, jag åker redan om två veckor. Och nu på Fredag besöker jag Helsingborg! Det här året kommer bli en hel del resor och det älskar jag.

Förresten, vilka fler är lika besatta som mig, utav programmet ”The Four”?  Wow vilket sjukt program. Jag har kollat på alla avsnitt under 2 dagar. Och imorgon är det redan Final! Ni som inte har hört om de programmet, så är det dags att ni söker upp det nu och börjar kolla. Ni kommer inte ångra er. Ni som kollar på programmet, vem hejar ni på?

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00