ANNONS

Luv yah Hbg

/

Mina nya hårprodukter från Kevin Murphy. Saltvattensprey, vax samt detax Shampo (tänk er ansiktsskrubb fast till håret, det tar bort allt de orena. Man använder det en gång i veckan). Jag har aldrig testat Kevin Murphy’s saltvattenspray, det ska bli spännande att testa det. Jag har hört mycket bra om den, och jag som är beroende av saltvattenspray så är jag extra taggad att få testa den. Men däremot har jag testat deras vax och den är sjukt bra och doftar citron. Älskar! Tack ska ni ha, ni kan även köpa dessa produkters direkt från salongen ”Tim’s Haircut”.

… Och en annan favorit är denna Textuizing cream från Beverly hills. Said från Hair Angered tipsade mig att använda denna efter man har duschat så att håret är lite blött, därefter fönar man. Man använder innan man ska lägga vax eller någon annan kräm för att man ska kunna styla håret så man vill ha det. //

Jag älskar Helsingborg. Vad tiden går så sjukt fort när man har kul. Jag var där i hela tre dagar och gjort en hel del faktiskt. Jag har nu klippt mig för första gången i mysigaste staden Helsingborg, hos Tim’s Haircut. För att vara ärlig så trodde jag seriöst att personalen där skulle vara knäpptysta och inte alls sköna, haha! Men tvärtom. De var världens bästa och tog hand om mig rejält bra, och sjukt duktiga var de också. Jag är supernöjd med min nya hårlock. Det det blev kallare hårfärg och så klippte vi håret lite kortare också.

När jag är i Göteborg så klipper jag mig alltid hos älskade Hair Angered. Men nu när man gör en hel del saker så hinner jag inte klippa mig där, då jag reser en hel del bl.a. Så jag passade på att klippa mig hos Tim’s haircut nu när jag var i Hgb. Jag kommer lätt att besöka dem igen när jag är i Helsingborg, de var sjukt sköna. Kändes som att vi har känt varandra i flera år. Tack ännu en gång.

/ I SAMARBETE MED KEVIN MURPHY.

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00