ANNONS

Kevin Hart bjöd mig

/

Han är världens roligaste människa. Utan tvekan! Nu äntligen kommer komikern och skådespelaren, Kevin Hart till Sverige, och gissa vem som ska se honom live i Göteborg? Idag fick jag ett mail om att jag stod med på gästlistan, och jag kan fortfarande inte fatta att jag ska se Hart i Göteborg det här året. Han är absolut min favorit!

Dock är det ett tag kvar tills hans stand-up. Men de värt de, nu har man i alla fall något att se framemot och det är sjukt spännande. Se till att säkra er platser också! Och bäst utav allt är att han kommer till Göteborg (Scandinavium) 26 Augusti, Malmö (Arena) 27 Augusti och Stockholm (Globen)6 September.

Mina två favorit personer. Älskar den här videon, massor! På tal om Rihanna, så fyller hon hela 30 år idag. Jag har älskat henne sen dag. Happy B-day to my Queen!

0
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00