ANNONS

Singapore

/

Redigering Teddy Koon.

Jag älskar Singapore redan, vi har varit här nu i fyra dagar och jag känner redan nu att jag vill flytta hit. Det stämmer att det är världens renaste land, man får tillexempel inte ens tugga tuggummi för att hålla landet rent?!

Det bästa med Singapore var att det fanns mycket aktiviteter och shower som man fick uppleva. Man hade hela tiden saker att göra, man hann knappt att göra allt för att det fanns mycket att se och göra. De har även massa vackra platser och byggnader som man bara vill stå där i flera timmar för att knäppa massor med bilder.

Jag älskade även deras shopping! Vill man köpa designkläder så är Singapore en rätt stad. Det sjuka är att de har flera stycken Louis Vuitton, Gucci och Parada butiker i en och samma gata. De har seriöst alla varumärken och klädmärken som du önskar dig! Singapore var ett paradis för mig, då jag är sjukt modeintresserad.

Det känns trist att lämna Singapore redan imorgon. Men det ska bli sjukt kul att äntligen få besöka Bali. Jag har längtat!

0
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00