ANNONS

Roligaste staden

/

Edit: Lina Flodins 

Ni som följer mig i mina sociala medier vet att jag nu redan har lämnat Singapore och åkt vidare till Bali. Jag har saknat Singapore enormt mycket, då det var en dröm stad!

Men jag avgudar Bali reda. Deras mat, människorna och klimatet är paradiset. Vi har varit här nu i en vecka, vi har hunnit med städerna Kuta, Seminyak och Canggu området. Imorgon åker vi vidare till Ubud! Jag har hört att det ska vara den roligaste staden, det är återstår att se.

Det är sex timmars skillnad mellan Sverige och Indonesien. Med andra ord är det läggdags för oss här. Vi hörs snart!

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00