ANNONS

Impressive

/

Ni som följer mig på mina sociala medier vet att jag är i Stockholm just nu och för några dagar sedan var jag på Beyonce + Jay Z konsert, OTR 2. Att se Beyonce live igen var mäktigt och att äntligen få se Jay Z live var sjukt mäktigt det med.

Jag tyckte att OTR 2 var bättre än Formation Tour. Det var bättre uppträdande, mer dans och mer ”liv” hos oss publiken på OTR 2 tour. Sen var jag som sagt sjuk under Formation Tour, så jag fick inte njuta så mycket av konserten. Men wow vad mäktigt denna konstren var, jag vill tillbaka!!

Dagen efter konserten var jag på en annan konsert som jag blev inbjuden till, Reggie Watts. Han är artist, beatboxer, komiker och skådespelare. Han leder även bandet för The Late Late Show med James Corden. Det var en annorlunda konsert, blandning av stand-up. Sjukt kul var det!

Tredje dagen i Stockholm var vi på Grönalund och efter det avslutade vi det med att kollade på VM matchen, Sverige VS Mexiko. Vilken dag, vilken lycka! Jag tror ingen har missat det här, men Sverige gick vidare och det var en riktig galen match.  Jag som inte är fotbollsintresserad blev helt plötsligt fotbollsnörd. Jag längtar tills på Tisdag, då ska jag kolla på matchen i Stockholm, dock har jag inte bestämt ännu vart och hur jag ska se matchen… Har ni några planer eller förslag? Skriv.

Nu ska jag i alla fall vidare till Göteborg en dag och därefter vidare till Helsingborg, och sen åker jag tillbaka till Stockholm i två dagar.

Ni som redan följer mig på Instagram @jemoei, har säkert redan sett den här teckningen. För er som inte har sett den här inna, så har den Norska konstnären, Kristina Maria Borgestad tecknat av mig med Kol. Så sjukt grym är hon!

Jag är sugen på att göra en ny tatuering snart och jag skrev till Kristina om hon kunde skissa upp något fint som jag kan tatuera in. Jag har några tatueringar som jag länge har funderat på att göra, men jag vill ha en riktig grym konstnär som kan skissa upp det. Vi får se hur det blir!

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00