Rockbjörnen

TEDDY KOON

Äntligen deltog jag i Rockbjörnen. Varje år så har jag alltid missat det eller bokat in något annat, men i år var jag på Rockbjörnen för första gången med min vän, Teddy Koon. – som har bland annat tagit dessa grymma bilderna, cred. 

Jag gick Gula-mattan med min vän My, och min outfit fixade jag det  på sista sekunden och det blev riktigt stilrent och snyggt faktiskt. Jättekul att många förstod varför jag hade brun outfit också, haha! För er som inte förstod det så skulle jag matcha med Rockbjörnens självaste björn. / Outfiten kommer från Dailyroutine och Gucci.

Det var sjukt kul att gå in till Galan, tillsammans med ett helt fantastiskt crew och fina vänner. Älskar dem massor och vi har det alltid kul ihop!

Tack Rockbjörnen, aftonblandet och alla inblandade för i år – AND THANKS FOR HAVING US!