ANNONS

NEW ‘MADDAFAKKA’ LOOK

/

 n1a7918 copy
 n1a7930 copy

NEW LOOK.

Då har man fixat håret igen för bland annat Stockholm Fashion Week, igår. Den här gången blev det brunt igen, men mera åt det varma ton, sen även ljusare på toppen av håret. Det blev en riktigt cool effekt och jag älskar den nya looken! Vad tycker ni?

Jag fixade hos en riktigt grym hårsalong som var riktigt unik, älskar även deras sjuka namn ”Maddafakka”. Haha så himla skön! Ni måste även bara besöka deras hemsida, lika sjuk som deras namn. ÄLSKAR DET!!! Och ja, jag rekommenderar stället mycket. Kommer självklart besöka de igen.

Tusen tack Chukro Maddafakka i Stockholm. 

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00