NEW ‘MADDAFAKKA’ LOOK

NEW LOOK.

Då har man fixat håret igen för bland annat Stockholm Fashion Week, igår. Den här gången blev det brunt igen, men mera åt det varma ton, sen även ljusare på toppen av håret. Det blev en riktigt cool effekt och jag älskar den nya looken! Vad tycker ni?

Jag fixade hos en riktigt grym hårsalong som var riktigt unik, älskar även deras sjuka namn ”Maddafakka”. Haha så himla skön! Ni måste även bara besöka deras hemsida, lika sjuk som deras namn. ÄLSKAR DET!!! Och ja, jag rekommenderar stället mycket. Kommer självklart besöka de igen.

Tusen tack Chukro Maddafakka i Stockholm. 

0
4

Festival med kopparberg

Alla foton från Kopparberg. /

Foto på mig och Rebecca & Fiona

För någon vecka sedan så vet ni att jag åkte ner till Malmö tillsammans med Kopparberg & co. Jag åkte dit tillsammans med några profiler från Sverige, Norge och Danmark. Vi började vår dag i Malmös kanske mysigaste hotell, MJ’S. När vi kom fram till hotellet så har Kopparberg redan anordnat en mysig brunch för oss alla, innan vi skulle vidare till festivalen, Big Slap.

Det var sjukt mysigt och trevlig brunch, och maten var riktig smakrik.  Jag har redan saknat hela gänget! Men jag ska faktiskt träffa några av de när jag åker upp till Stockholm under Fashion Week, det ska bli riktigt trevligt.

Och det var faktiskt min första gång jag besökte Big Slap. Jag tyckte att det var bra festival, jag hade faktiskt låga förväntningar. Men tyvärr måste jag säga att Summerburst är bättre – MEN Big Slap var mysigare dock! Jag kommer lätt att besöka Big slap nästa år…

Tack Kopparberg och alla inblandade för en grym festival.

1
2

Rockbjörnen

TEDDY KOON

Äntligen deltog jag i Rockbjörnen. Varje år så har jag alltid missat det eller bokat in något annat, men i år var jag på Rockbjörnen för första gången med min vän, Teddy Koon. – som har bland annat tagit dessa grymma bilderna, cred. 

Jag gick Gula-mattan med min vän My, och min outfit fixade jag det  på sista sekunden och det blev riktigt stilrent och snyggt faktiskt. Jättekul att många förstod varför jag hade brun outfit också, haha! För er som inte förstod det så skulle jag matcha med Rockbjörnens självaste björn. / Outfiten kommer från Dailyroutine och Gucci.

Det var sjukt kul att gå in till Galan, tillsammans med ett helt fantastiskt crew och fina vänner. Älskar dem massor och vi har det alltid kul ihop!

Tack Rockbjörnen, aftonblandet och alla inblandade för i år – AND THANKS FOR HAVING US!

0
6