ANNONS

Sjukt stolt

/

Moei_oktober_FotografNatalieGreppi_WEB

Photo edit: Greppi

Ni som följer mig på snapchat vet att jag är i Göteborg bara i helger, och det innebär att jag snart ska åka till Stockholm igen. Det känns som att jag bara visar mina buss och tågresor på mina sociala medier just nu, men jag håller på med massa saker, som ni inte har fått eller får se ännu. Det jag vill förmedla är att den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

Påtal om ingenting så ska min vän, Amanda Lundgren släppa en helt egen tv-serie!! Jag är sjukt stolt över henne, och på fredag så är det premiärfest för serien, då ska det firas.

Så nu måste jag börja planera in min resa. Jag tänkte snart boka resa dit, med mina favoriter, Flixbus. Jag har sagt det innan, men jag tycker det är så himla skönt att inte bara åka tåg, när man ska någonstans, bland annat Stockholm. Det är superskönt att variera lite, så jag har börjat åka med Flixbus.

Men vad ska jag göra den här gången i Stockholm, det får ni se på mina sociala medier. Se till och följ mig där om ni inte redan gör det.

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00