ANNONS

kortärmade skjortor inför sommaren

/

prada1
En av mina favoriter just nu är denna Prada skjortan. Den här skjortan är perfekt nu införsommaren, fina färger och tyget är i 100% bomull vilket ger en skön känsla när man bär plagget.

BB0051-AET_FLAT (kopia)

Jag blir aldrig trött på Acne. 90% i min garderob består av Acne kläder. Denna skjortan funkar till alla tillfällen, tillexempel perfekt för stranden, festival, eller varför inte för en vanlig dag. Man kan styla den hur man vill! Blir det lite kyligt så kan man göra som självaste Acne Studios har gjort, ta på er en randig tröja under den randiga skjortan, vilket ger en riktig cool effekt och en helt ny look.

Det bästa med Acne är att de är modemedvetna och använder sig av speciella material vilket ger plaggen en lyxig känsla.

jquem
Franska klädmärket, Jacquemus är mitt nya favorit designmärke. Dem är kända för sina väskor, men du hittar enormt med härliga sommar plagg på deras officiella hemsida.Denna skjortan skriker sommar och är i också 100% bomull.

kenzo11

Mitt absolut första design plagg jag köpte när jag var yngre var tiger tröjorna från Kenzo, som är fortfarande populära idag! Men det är inte så många som lägger fokus på deras andra plagg? Jag älskar den här skjortan med riktigt starka färger. Jag tycker att vi svenskar är lite rädda för att bära mycket färg, mer färg nu inför sommaren, tack!

wk

Denna skjortan från Weekday ligger bara på 400kr. Enkel och perfekt för sommaren! Det är superfint med begie, funkar alltid. Det finns mycket mer fina skjortor under 400kr på deras hemsida! Fanns en hel del på H&M också som jag tyckte var superfina.

Här ovan är mina favoriter.

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00