ANNONS

Walkin*

/

DSC_0032
DSC_0019
DSC_0008

Foto: Emma Grann

Här kommer lite bilder från Copenhagen Fashion Week som var för kanske två veckor sedan nu. Skjortan kommer från Acne, skjortan under kommer från danska klädmärket Won Hundred, byxor från Hope, skor från Balenciaga och väska från Nunoo, som också är ett danskt.

Efter Köpenhamn åkte jag till Stockholm för QX-gaygalan och nu är man tillbaka till Göteborg. Jag sitter här hemma nu och planerar inför den stora festen som jag ska ha i April. Ni som har följt mig här ett tag vet att jag började blogga för 10 år sedan, SNART… I April blir det 10års-jubileums fest för mig och bloggen! Hur sjukt?!

Hur som helst, nu ska jag fortsätta med det stora arbetet. Så länge så kan ni gå in på min Instagram och svara på frågan som jag ställde på min story!

1
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00