ANNONS

Icon skor för över 38 år

/

Jag får DMs om vad jag tycker om Nike Air Force och tänkte därför att jag skriver min personliga åsikt om skorna i det här inlägget. Jag ska vara hundra procent ärlig med er och det har jag alltid varit. Jag personligt har inte tyckt om Nike Air Force 1 så jättemycket fast att dem har varit populära i många år. Men nu när jag jobbar med mode i djupet, hittat min klädstil samt lärt mig mycket inom modebranschen så har jag både lärt mig och kunnat se saker och ting på olika perspektiv.   

 Först och främst  så har Air Force 1 alltid varit en del av hiphop kulturen. Det finns hur många modeller och samarbeten med den kollektionen, än idag! Jag trodde aldrig att jag idag skulle säga att jag älskar Nike Air Force 1. Jag tycker dem är sjukt snygga, går att styla dem på många olika sätt! Men jag vill att folk ska våga bära mer av dem nya modellerna som har färg. Dem hel vita är en safe card, går att bära till nästan allt, men vill se något nytt.

Nike Air force 1 har hängt med sedan år 1982 och varit Nike’s icon-skor för över 38 år, från det att det faktiskt bärdes på basketplaner av Moses Malone till Nelly’s ”Air Force Ones” musikvideo 2002. 

Dem var första basketskon med luftdämpning, även Converse All-star var från början avsedd som basketsko.  Det är kul att se att både Nike Air force samt Converse All-Stars är tillbaka i trenden. 90 och 80-tal modet är mycket populärt idag, 70-tal modet är påväg till oss, vilket betyder att alla dessa skorna kommer fortsätta vara trendiga.

Här kommer mina favoriter från senaste Air Force 1 kollektionen

skoairforcegreen

Jag gillar färg-kompiktonen på dessa, speciellt Lime-färgen som ger en fräsch look.

vitairforce

Självklart ska dem klassiska vita med i listan. Jag personligen tycker att dessa är stilrena och funkar till allt.

vitoffairforce

Många känner till att Off-white och Nike har ett samarbete ihop. Men dessa skor är inget samarbete med Off-white men däremot kan man se att de har fått inspiration från modehuset Off-white. Kostar bara 1199kr.

13678493_21608901_1000

På tal om Off-white samarbetet så var jag var tvungen att ha med dessa Nike Air Force 1 X Off-White skon. Vill man verkligen sticka ut så är det här ett bra exempel på unika skor. Dock är dem värd hela 17st vita Air Force skor.

sz_341446_b

Dessa Nike Air Force 1 Shell är hur balla som helst! Få attityd med dessa.

Det finns så mycket modeller som jag tycker om. Men kan tyvärr inte få med allt i inlägget!

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00