Uppfyll dina drömmar

Tb foto från PFC middagen. 


I annonssamarbete med Högskoleprovguiden.

När hela världen satte i karantän så passade jag på att börja studera igen på komvux för att få det överstökat (läste Engelska 7 och Svenska 3, som jag förhoppningsvis blir klar med i Januari). Då jag är lite sugen på att börja studera på högskola som något extra och komma in i min drömutbildning. Jag funderar att plugga något inom mode/textil eller marknadsföring, så att jag kan använda det inom min karriär och ta mig ett steg längre, eller bara ha det som merit.

Livet är för kort för att inte uppfylla sina drömmar. Vill ni sitta resten av ert liv med att jobba någonstans där ni inte trivs? Man lever bara en gång, därför tycker jag att det är extra viktigt att ta risker i livet för att komma närmare drömjobbet. Livet är inte enkelt och krävs svett och tårar för att komma dit man vill.En av sakerna man kan göra för att komma ett steg närmare sin drömutbildning är att testa på högskoleprovet. Jag minns när jag gick i gymnasiet där jag ville prova mina kunskaper och hoppades på att det skulle ta mig direkt till högskolan.

Men man kan faktiskt också förbereda sig inför provet och stor satsa på det. Sedan 2004 har Högskoleprovguidens utbildat mer än 150 000 studenter genom online-utbildning utförda av personliga tränare för att uppnå sina universitetsmål. Hos dem får du allt du behöver för att slå alla delar av universitetets inträdesprov.

Hpguiden.se har både ett omfattande kostnadsfritt alternativ men också en VIP-variant för den som verkligen vill klara högskoleprovet! Vad väntar du på, livet är för kort för att inte uppfylla sina drömmar. Börja nu och förverkliga din drömutbildning så snart som möjligt, och du kan redan nu förbereda dig inför högskoleprovet på deras hemsida.

Tid är pengar, så sätt igång nu. Varför jag valde att göra det här inlägget är för att jag vet hur viktigt det är med att pusha varandra. Jag är en sådan person som alltid skjuter upp saker hela tiden, därför behöver jag någon som säger åt mig eller ger mig motivation för att jag ska börja komma igång med plugget. Ibland är det rädslan som hindrar en för att göra vissa saker. Men tro mig, allt löser sig om man bara tror på sig själv!

Jag tror på dig! 

1
11

BETALT ANNONSSAMARBETE MED MatkasseTopplistan

Bli bättre på att laga mat

Moei Al Debis

Jag älskar mat, det är de finaste vi har. Jag är en sådan person som gillar att prova nya maträtter, det ska vara hälsosamt och helst vegansk mat (annars är man pescetarian). Men ibland så får jag idé-torka på vad jag ska laga för något nytt. Det är även inte enkelt att hitta nya matvaror i mataffärer när man vänjer sig med det man alltid köper.

Jag brukade tjuvkolla på andras varukorgar i matbutiker för att få lite matinspiration eller när jag vill upptäcka nya varor. Kanske riskabelt  att göra det – istället kan man göra enklare för sig och söka på olika maträtter online för att upptäcka nya råvaror. Eller så gör man det ännu mer enklare och beställer hem en matkasse. Man kan köpa engångs matkasse eller prenumerera hur länge man vill.

Förra vecka beställde jag hem en matkasse för första gången i samband med att jag hade Covid-19. Det var lite lyxigt att dem väljer åt en vad man ska laga för maträtt. På en sådan kort tid har jag upptäckt nya råvaror och nya maträtter som jag aldrig gjort annars.

Jag har även sparat sjukt mycket pengar, då jag alltid köper snabbmat ute. Men nu när jag får matkassa levererat hem till mig varje vecka så har man tvingat sig själv att äta hemma. Man har även blivit mycket bättre på att laga mat!

Ett tips för er som vill hitta rätt matkassar, så finns det en sida som kallas för MatkasseTopplistan.se. Det  är en oberoende guide för matkassar på nätet. Dem finns för att hjälpa individer hitta rätt i matkasse djungeln.

Här ovan har vi bild på maträtten som jag har gjort,

broccolipasta med pinjenötter och haricots verts

. Det är en vegetarisk maträtt och alla råvaror fick jag via veckans matkasse. Resultatet blev detta ovan!  Jag bara älskar det, dessutom var det hälsosamt och ekologiskt.

I samarbete med Matkassetopplistan.

0
20

Colorful


Photos for

Weekday

, photos by

Emma Grann

.

Look: Jacket & T-shirt from Weekday. Shorts, Acne Studios. Shoes, Morjas X Arket. Socks, GUCCI. Necklace, Sofia Buccarello.

I like this style so much, and the colors of the jacket is so perfect. I will start to wear more colorful clothes.

Btw, I will still post more looks pictures, but I also will start to write more about my life and my lifestyle. What do you thing about that?

0
9