ANNONS

Upptäcka Sverige

/

Teddy koon 20 kopia

Foto: TEDDY KOON

I annonssamarbete med SM SPORT.

Nu är man tillbaka till Sverige från Turkiet, Antalya. Nej, men jag har saknat Göteborg sjukt mycket och att komma till snön var ju ren lycka! Jag trodde att jag skulle må dåligt, men det var tvärtom vilket känns tryggt och skönt. Tolka mig rätt, jag blir rätt seg av kyla och mörker, men snön verkligen ”lyste upp” allt!

Nu blir jag sjukt taggad på att ta långa promenader i kylan, klä mig varmt och dricka en hel del varma dryck. Ni som känner mig väl, vet att jag älskar att unna mig med saker. Jag var bara tvungen att söka mig runt på nätet och hittade sidan SM Sport som säljer bland annat pannlampor som jag länge velat ha. Nu när jag fyller år idag så tänkte jag unna mig extra mycket!

Jag tänker att det kan vara perfekt att ha ifall man ska ta dessa långa promenader, då det är nästan mörkt dygnet runt här i Sverige. Dessutom har dem produkter till nästan allt för ett bra pris. Där hittar du orienteringsbyxor, stolryggsäckar, orienteringsväskor, skobag, duffelbag, orienteringskläder, angivelsehållare och all annan orienteringsutrustning man behöver. Kanske ska orientera lite, fatta vilken äventyr.

Det här året har jag bestämt mig för att prova mina vingar, göra nya saker och upptäcka Sverige mer. Jag har aldrig innan varit på något spännande äventyr här under vintern, men man är lite sugen på att köpa hem mig lite utrusning och åka iväg någonstans i Sverige på lite äventyrs orientering eller bara åka uppåt för att upptäcka det fina vi har i Sverige. Det längsta streckan jag har besökt är mellan Malmö och Stockholm, aldrig varit högre upp.

Vilken stad i Sverige tycker ni jag bör besöka? Sen får ni mer än gärna tipsa mig på vad kul man kan göra här. Det här året vill jag prova det mesta!

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00