ANNONS

Min 24-årsdag

/

IMG_4934_copy
Igår blev jag hela 24år ung. Jag blev överraskad med lite blommor från House Of Flowers och fick fina presenter från vänner, kusiner, samt från familjen. Dock är Prada paketet från mig, till mig själv. På Instagram var det många som ville att jag skulle spela in en video där jag visar upp mina presenter som jag har köpt till mig själv. Videon kommer dock nästa månad då jag fortfarande väntar på sista paketet som inte har kommit ännu.

20210113_0186_kopia
20210113_0238_kopia
20210113_0292_kopia

Foto: Rebecka Bjurmell

Dessa blev årets födelsedags bilder som är tagna från min talangfulla vän, Rebecka Bjurmell.

Som jag nämnde innan, så kommer ”visar upp mina födelsedagspresenter”- videon förhoppningsvis nästa månad. Men en av presenterna som jag köpte till mig själv var denna dragkedja tröjan från Acne Studios från deras senaste kollektion. Jag är så himla kär i den!

IMG_5174 (kopia)
IMG_5205 (kopia)

Mina föräldrar kom med tårtor och sötsaker. Men något som gjorde min födelsedag extra lyckad, var den här sushin från mitt favoritställe, Takame i Göteborg. Nej… Alltså… Det var/är paradiset! Kolla på alla dessa 100 bitars sushin från bästa stället i hela Sverige. Kan det bli bättre? Och ni som verkligen känner mig riktigt bra, så vet ni att jag älskar sushi, kan på riktigt äta det varje dag utan att tröttna  på det – men då ska det vara från Takame. Jag tackar gudarna för Takame finns! Vi förtjänar dem inte. Ni som inte har käkat där så rekommenderar jag det starkt.

Jag hade en sjukt bra födelsedag. Dock gråter jag varje gång (glädjetårar), varje år när jag ser mina nära och kära sjunger för mig. När jag ser att min familj och personerna jag älskar är samlade, speciellt när de är där på min dag. Jag är sjukt känsligt och lipar varje gång! *haha*

Men familj för mig betyder mycket, då jag har varit/ känner mig rätt ensam ibland, men när jag är med vänner och familj så känner jag mig helt plötslig trygg och lycklig!

Jag vill även tacka alla er, för alla er fina gratulationer som jag fick på mina sociala medier, telefonsamtal, sms och meddelanden. Tusen tack, jag älskar er från botten av mitt hjärta! 

Stay tuned för det här året, 24 år och är redo för att ta över hela världen!

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00