Gästade SR P4 Göteborg

I måndags gästade jag

Sveriges Radio

,

P4 Göteborg

på förmiddagen där jag intervjuades av programledaren Teddy. Det pratades bland annat om mitt liv, hur jag kom in i modebranschen och en hel del om mode.

Det jag kan tycka är lite jobbigt med att prata i Radio är att man hinner inte få med allting. Allt går så snabbt, dessutom är det live.  Det var mycket jag ville få med i denna korta stund, men jag tyckte det blev bra ändå.

Efter intervjun så åt jag på

Poh-Keh

 i Lindholmen med min vän

Batoul Raad

. Detta är bästa sättet att starta dagen på,  jag hade sjukt mycket med energi och glädje efteråt – att starta dagen sådär gör så att man blir mer motiverad till att fortsätta jobba med sina projekt och mål. Det var också precis det jag gjorde, jag åkte hem och fortsatte jobba.

Detta är inte hela intervjun tyvärr. Men vill du lyssna på mina modetips inför våren så kan du göra det HÄR.

Tack P4 Göteborg och Sveriges Radio för att jag fick gästa er. Vi ses snart igen!