I’ve got mixed feelings about drinks

Foto:Wilma Orr

Look: Jeans jacka – H&M. Jeans – Levi’s. T-shirt – These Glory Days. Skjorta – J.Lindeberg. Skor – Casablanca X New Balance.

Hår: Alexander Wiktor Meyer på salongen Vita i Stockholm.

Jag har varit i Stockholm i 8 dagar och världens bästa restaurangen Hilma och hotellet Generator tog hand om mig riktigt bra under min Stockholm vistelse. Varje gång jag åker dit, så känner jag mig hemma. Dessutom är det centralt och jag hittar lätt till allting därifrån.

Jag blev positivt överraskad över deras nya karaoke rum. Ni förstår inte hur kul jag och mina vänner hade det på karaokekvällen. Nu under corona-tider så får man max vara 4 pers i rummen och priset var inte alls farligt, det var värt var ända krona. Ni bara måste prova det!Något jag blev ledsen över är att jag inte hann prova deras brunch, som jag har hört riktigt bra om. Jag ska faktiskt åka tillbaka till Stockholm redan imorgon, jag får passa på och prova Hilma’s brunch då. Ni som känner mig riktigt bra, så vet ni att jag älskar mat, speciellt bruncher.

P.S. Inom kort kommer jag att även börja skriva om hudvård och skönhet på bloggen. Vad säger ni?