BW&P

Photos by: Wilma Orrwilmaorr.se. / Stockholm / Moei Al Debis.

Get the look: Jacket – J.Lindeberg. / Sweater – HOPE STHLM. / Pants – Whyred. / Shoes – Morjas X Arket. Ring – Pilgrim.

0
12

I’ve got mixed feelings about drinks

Foto:Wilma Orr

Look: Jeans jacka – H&M. Jeans – Levi’s. T-shirt – These Glory Days. Skjorta – J.Lindeberg. Skor – Casablanca X New Balance.

Hår: Alexander Wiktor Meyer på salongen Vita i Stockholm.

Jag har varit i Stockholm i 8 dagar och världens bästa restaurangen Hilma och hotellet Generator tog hand om mig riktigt bra under min Stockholm vistelse. Varje gång jag åker dit, så känner jag mig hemma. Dessutom är det centralt och jag hittar lätt till allting därifrån.

Jag blev positivt överraskad över deras nya karaoke rum. Ni förstår inte hur kul jag och mina vänner hade det på karaokekvällen. Nu under corona-tider så får man max vara 4 pers i rummen och priset var inte alls farligt, det var värt var ända krona. Ni bara måste prova det!Något jag blev ledsen över är att jag inte hann prova deras brunch, som jag har hört riktigt bra om. Jag ska faktiskt åka tillbaka till Stockholm redan imorgon, jag får passa på och prova Hilma’s brunch då. Ni som känner mig riktigt bra, så vet ni att jag älskar mat, speciellt bruncher.

P.S. Inom kort kommer jag att även börja skriva om hudvård och skönhet på bloggen. Vad säger ni?

0
12

Gästade SR P4 Göteborg

I måndags gästade jag

Sveriges Radio

,

P4 Göteborg

på förmiddagen där jag intervjuades av programledaren Teddy. Det pratades bland annat om mitt liv, hur jag kom in i modebranschen och en hel del om mode.

Det jag kan tycka är lite jobbigt med att prata i Radio är att man hinner inte få med allting. Allt går så snabbt, dessutom är det live.  Det var mycket jag ville få med i denna korta stund, men jag tyckte det blev bra ändå.

Efter intervjun så åt jag på

Poh-Keh

 i Lindholmen med min vän

Batoul Raad

. Detta är bästa sättet att starta dagen på,  jag hade sjukt mycket med energi och glädje efteråt – att starta dagen sådär gör så att man blir mer motiverad till att fortsätta jobba med sina projekt och mål. Det var också precis det jag gjorde, jag åkte hem och fortsatte jobba.

Detta är inte hela intervjun tyvärr. Men vill du lyssna på mina modetips inför våren så kan du göra det HÄR.

Tack P4 Göteborg och Sveriges Radio för att jag fick gästa er. Vi ses snart igen!

2
12