BETALT ANNONSSAMARBETE MED Vanbruun

MOEI X VANBRUUN.COM

I samarbete med VANBRUUN.COM.

Smycken är något som mitt hjärta bankar hårt för. De gör alltid det lilla extra till mina outfits och jag kan aldrig få nog av smycken, speciellt ringar. Jag bär dessa ringar till vardags, men de går lika bra att använda till förlovning och giftermål.

Ringarna är stilrena och lyxiga, vilket går att bära till allt. Du kan höja din look och få fram en lyxig känsla genom att bära ett mäktigt smycke.

De flesta människor har något slags smycke i sina ägor och därför är det en perfekt present att ge bort. Kanske en födelsedagspresent eller så stort som till en förlovning?

Vi alla vet att det är komplicerat att hitta den perfekta ringen, men VANBRUUN.COM har allt för alla.

Nu när det har varit Corona så har alla bröllop blivit inställda. Innan fick man dra på minst tio bröllopsfirande under ett år. Jag har saknat att få fira två fina själar, se dem sätta på bröllopsringen på fingret och träffa hela släkten där alla återförenas. Bröllopsfirande är inte bara fira två fina själar, utan mycket mer än så.

En dold talang jag har så är det dans, jag har dansat mycket hemma förr när jag var liten, i skoler och framför vänner. Något som är kul med alla bröllopsfirande jag har varit på, är när alla går upp och gör ett stort dansgolv. Då är jag 100% alltid där och hypar till dansgolvet. Det är så kul för man ser då när alla tar upp sina mobilkameror och börjar filma.Kan inte någon gifta sig snart så att jag kan få uppleva bröllop igen? Du som läser detta nu kanske funderar på att gifta dig snart eller planerar någon förlovningsfest inom snar framtid? Se till att designa din ring i tid på VANBRUUN.COM och skicka sedan även en inbjudan till mig till ditt bröllop så kan jag garantera er att jag ska bjuda på en riktig dansshow.

(Photo edit Lina Flodins)