ANNONS
Integritet på Tailsweep

Segla i italien

/

I betalt samarbete med More Sailing.

Många utav er vet inte att jag är född i Åmål, (aka FUCKING ÅMÅL). Och jag var där i somras i några dagar med vänner för lite sommarsemester. Det var det bästa beslutet jag tog, istället för att åka utomlands, så ägnade jag sommaren i Åmål. Där badades en hel del kan jag säga. Dessutom seglade vi i Vänern med More Sailing.

Hos dem kan du segla i bland annat Kroatien, Grekland, Italien eller Karibien, även om du är nybörjare eller redan en erfaren seglare. Dem erbjuder seglingsturer med besättning för dig som vill ha en avkopplande semester, eller båtuthyrning för dig som vill segla på egen hand. Om du är mer äventyrlig kan du också välja att segla med dem ​​över Medelhavet eller över Atlanten. Med andra ord kan dem skräddarsy en unik segeltur för dig speciellt, oavsett om du reser ensam, med din familj, med en grupp vänner eller med hela företaget.

Dem är en komplett resebyrå för nautisk turism. Hos dem kan du smidigt hitta allt från nybörjarsegling till fjärrsegling-med eller utan besättning, direkt på deras hemsida.

Jag har faktiskt ALDRIG varit i Italien. Jag är sugen på att åka till Milan Fashion Week nästa år, då tänker jag att man ska passa på att segla med More Sailing. Fatta vilken dröm, att bara kunna ta båten och segla i Italien, där man kan se mer utav Italien. Detta hade vart minne för livet att få segla där som första resa dit. Jag älskar att lägga pengar resor och sådana saker, det gör mindre ont i plånboken för att man skapar minnen. Och det är det viktiga, då man lever bara en gång.

Men jag vill i framtiden kunna ta båt-körkoret och köpa en helt egen båt för att segla runt i europa, samt i Sverige. Men först måste jag bara ta b-körkortet, känns som att jag skjuter upp det hela tiden. Men snart så!! Är det någon utav er som har båt körkoret?

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00