Segla i italien

I betalt samarbete med More Sailing.

Många utav er vet inte att jag är född i Åmål, (aka FUCKING ÅMÅL). Och jag var där i somras i några dagar med vänner för lite sommarsemester. Det var det bästa beslutet jag tog, istället för att åka utomlands, så ägnade jag sommaren i Åmål. Där badades en hel del kan jag säga. Dessutom seglade vi i Vänern med More Sailing.

Hos dem kan du segla i bland annat Kroatien, Grekland, Italien eller Karibien, även om du är nybörjare eller redan en erfaren seglare. Dem erbjuder seglingsturer med besättning för dig som vill ha en avkopplande semester, eller båtuthyrning för dig som vill segla på egen hand. Om du är mer äventyrlig kan du också välja att segla med dem ​​över Medelhavet eller över Atlanten. Med andra ord kan dem skräddarsy en unik segeltur för dig speciellt, oavsett om du reser ensam, med din familj, med en grupp vänner eller med hela företaget.

Dem är en komplett resebyrå för nautisk turism. Hos dem kan du smidigt hitta allt från nybörjarsegling till fjärrsegling-med eller utan besättning, direkt på deras hemsida.

Jag har faktiskt ALDRIG varit i Italien. Jag är sugen på att åka till Milan Fashion Week nästa år, då tänker jag att man ska passa på att segla med More Sailing. Fatta vilken dröm, att bara kunna ta båten och segla i Italien, där man kan se mer utav Italien. Detta hade vart minne för livet att få segla där som första resa dit. Jag älskar att lägga pengar resor och sådana saker, det gör mindre ont i plånboken för att man skapar minnen. Och det är det viktiga, då man lever bara en gång.

Men jag vill i framtiden kunna ta båt-körkoret och köpa en helt egen båt för att segla runt i europa, samt i Sverige. Men först måste jag bara ta b-körkortet, känns som att jag skjuter upp det hela tiden. Men snart så!! Är det någon utav er som har båt körkoret?

0
6

CPHFW look for day 1

Analog photos by Josefine Anjou. Other photos by Emma Grann.

I am too late with this post but this was my first look of cphfw and I have so many photos on this outfit. Thanks to all the magazines and all the streetstyle photographers that took photos on me and liked my look.

Get the look:

Zebra Shirt from Acne Studios SS21. Sweater Vest from Acne Studios, FW21. Tie and shoes from Prada. Pants from Whyred. Bag from Stand Studio.

0
9

CHFW ss22: Baum Und Pferdgarten

Copyright 2021. All rights reserved.

Thanks for having me Baum Und Pferdgarten, for your Copenhagen Fashion Week  show ”The new spirit”.

With the opening of World Pride 2021 in Copenhagen on August 12, they made a collaborate with ILGA Europe to launch a limited edition capsule on the runway. The donation will be used for ILGA’s work for the European LGBTI+ community.

Here comes some of my favorite SS22 looks from the show:

HELLE MOOS

Josephine Skriver closed the show.

HELLE MOOS

2
6