BETALT ANNONSSAMARBETE MED Fyndiq

Backup

Photo from London Fashion Week, Sep 2021.

I samarbete med Fyndiq. 

Alla känner till att Iphone produkter är broende framkallande, snygga och man fortsätter köper deras produkter varje år när något nytt lanseras. Jag kommer alltid att vara en Apple fan, jag äger bara deras produkter.

Nu när jag var i London hade jag dock lite problem med min mobil. Helt plötsligt ”slocknade den” och gick runt utan någon mobil under en hel dag. Jag kunde inte kontakta någon alls eller hitta dit jag skulle, då man förlita sig på Google maps.

Det var ändå kul, för att jag gick fram till random personer och bad dem att skriva till mina vänner på Instagram för att de skulle hitta mig i London. Alla var så himla trevliga och hjälpsamma där!Men som vanligt så sviker Apple aldrig mig och mobilen började fungera dagen efter. Tydligen så var det fullt minne i min mobil, därför den hade svårt att starta sig. Men den funkar som den ska nu. Däremot fick jag ett annat problem… Jag tappade min iPhone laddare i något cafe i London.

Och ni vet hur dyra Apple produkter är?! Men tur i oturen så kom jag på att jag nyligen hade köpt en extra laddare hos Fyndig som jag hade tagit med mig som backup. Jag slapp köpa en dyr laddare från apple butiken!!

Fyndiq är en marknad som samlar över en miljon produkter från tusentals säljare under ett och samma tak. Sortimentet uppdateras dagligen med nya produkter från över tusen butiker och webbutiker. De erbjuder snabba leveranser och har mer än 1,6 miljoner kunder sedan de började.

Där hittar ni massor med produkter för bra priser. Inte bara apple produkter, utan där kan alla hitta något som passar en. Hoppas ni tyckte om tipset! Klicka HÄR för att komma till deras hemsida. Enjoy!