BETALT ANNONSSAMARBETE MED Poolgiganten

Poolparty

From Copenhagen Fashion Week at Berner Kohl, SS22.

Något som fattas här hemma är en riktig härlig pool som man kan bada så fort man har tråkigt, ha poolfester som hollywood filmerna eller bara ha det som ”inredning”. Pool för mig är kopplat till utomlands samt värmen, vilket innebär att jag då blir lugn av att bara se poolen framför mig! Det är så himla underskattat här i Sverige.

En av mina drömmar är att skaffa en helt egen pool hemma, både inomhus och utomhus. Dessutom har vi redan bastu hos oss, så det är bara poolen som fattas. Jag är medveten om att det är mycket arbete när man har en pool. Men det är värt allt arbete har jag hört.

En av våra grannar har en egen som man har fått bada några gånger ihop med dem. De är så himla underbara som bjuder dit oss varje gång de ska bada på sommaren.

Men i framtiden har jag bestämt mig för att skaffa en egen. Då jävlar ska det bli en hel del poolpartys ”in summer times” med olika teman varje gång.  Ni som har följt mig länge så vet ni att jag älskar att göra events och bjuda gästerna på bästa upplevelse någonsin. Som ni vet så har jag anordnat alla mina stora födelsedagsfester med härliga samarbetspartners, helt själv. Snart fyller jag 25 år gammal och planerar att göra Sveriges största födelsedagsfirande någonsin. Hur häftigt hade det inte varit? Det kanske blir en poolparty inomhus, who knows?

Jag satt och googlade på ”Pool Göteborg” för att se och lära mig om pooler  redan nu. Jag hittade en hemsida som hjälper en med allt när det kommer till pooler. Det gäller både för er som redan har en hemma eller för er som funderar på att skaffa en. Dessutom lärde jag mig massor om hur man tar hand om en pool, finns mycket man kan läsa på deras hemsida, om tillexempel ”vinterstänga poolen” nu när vintern är påväg.

Det som var magiskt är att poolgiganten finns i nästan alla stor städer i Sverige och i Finland.

De har över 30 års omfattande erfarenhet av försäljning och konstruktion av simbassänger/pooler. De väljer att sälja endast beprövade, högkvalitativa och komponenterna är noga utvalda för sin pool.

Jag kommer definitivt kontakta dem i framtiden eller vem vet, jag kanske gör en poolparty när jag fyller år i Januari. Vad tycker ni?