ANNONS
Integritet på Tailsweep

25 YEARS OLD

/

Moei Al Debis

Hair: Sinners & Saints, Göteborg – By Majken Aderby.

Earring, Balenciaga.

Swedish –

Jag hade en dunder födelsedagsfirande. I år var det lite annorlunda pågrund av Corona situationen. Mina föräldrar kom tillbaka till Sverige för att överraska mig och min favorit sushi ställe TAKAME i Göteborg ordnade mina favorit sushi i 100 bitar.

Det var riktigt lugnt när jag firade min födelsedag i år som jag gjorde det tillsammans med familjen och storasysters familj. Hela familjen var samlade vilket betyder jätte mycket för mig. Att fylla 25 är riktigt stort och födelsedag allmänt är något viktigt för mig, därför firar jag mig själv stort varje år, spelar ingen roll vilken siffra det är på åldern. Men 25 är något speciellt, eftersom man är halva vägen till 50. Därför tänker jag att jag ska göra en stor födelsedagsfest ändå, men det får bli mitten av året, HOPPAS JAG. När corona situation har lugnat ner sig! Vad tycker ni att jag borde ha för tema i år?

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00