CPHFW AT MARTIN ASBJØRN

Ekaterina Fussinger

Ekaterina Fussinger

Outside Martin Asbjorn show.

Get the look: Shirt – Martin Asbjorn. Coat – Balenciaga. Shorts & Socks – GUCCI. Shoes – Arket X Morjas. Sunglasses – Tom Ford, via Zalando. Rings from diffrent brands – Charlotte Bonde, Pilgrim & Muli Collection.

Here is some of my favorite looks from Martin Asbjorn show:

See more photos from the show at my instagram, @moeialdebis.

Bravo and congrats for the show, Martin! Amazing work, I really liked everything and need it now.

1
15

25 YEARS OLD

Moei Al Debis

Hair: Sinners & Saints, Göteborg – By Majken Aderby.

Earring, Balenciaga.

Swedish –

Jag hade en dunder födelsedagsfirande. I år var det lite annorlunda pågrund av Corona situationen. Mina föräldrar kom tillbaka till Sverige för att överraska mig och min favorit sushi ställe TAKAME i Göteborg ordnade mina favorit sushi i 100 bitar.

Det var riktigt lugnt när jag firade min födelsedag i år som jag gjorde det tillsammans med familjen och storasysters familj. Hela familjen var samlade vilket betyder jätte mycket för mig. Att fylla 25 är riktigt stort och födelsedag allmänt är något viktigt för mig, därför firar jag mig själv stort varje år, spelar ingen roll vilken siffra det är på åldern. Men 25 är något speciellt, eftersom man är halva vägen till 50. Därför tänker jag att jag ska göra en stor födelsedagsfest ändå, men det får bli mitten av året, HOPPAS JAG. När corona situation har lugnat ner sig! Vad tycker ni att jag borde ha för tema i år?

1
12

STYLED NIKITA UGGLA

Foto : KARIN TORNBLOM /AFTONBLADET

Karin Tornblom

Nikita Uggla, styled by Moei Al Debis. For ”Svenska hjältar gala”, Aftonbladet.

Dress & shoes: & Other Stories. Gloves: H&M from ”circular design story” collection.

Accessories: Caroline Svedbom, IoakuNathalie Pujol.

0
13