My looks from LFW AW22

Kevin Buitrago

Moei Al Debis in W Magazine during London Fashion Week, outside Richard Quinn show.

Me wearing full Diesel Look. Sunglasses from Balenciaga.

Simbarashe Cha

Me in The New York Times , wearing full look from GANT. Coat from Balenciaga.

Simbarashe Cha for The New York Times

Me in The New York Times , wearing jacket from J.Lindeberg X Golden Bear. Pants from Holzweiler. Cowboy hat from Soon Noon.

Kirstin Sinclair

Wearing jacket and belt from Diesel. Shoes from Tiger Of Sweden, Shirt from second hand store, Beyond Retro.

6
29

CPHFW AT MARTIN ASBJØRN

Ekaterina Fussinger

Ekaterina Fussinger

Outside Martin Asbjorn show.

Get the look: Shirt – Martin Asbjorn. Coat – Balenciaga. Shorts & Socks – GUCCI. Shoes – Arket X Morjas. Sunglasses – Tom Ford, via Zalando. Rings from diffrent brands – Charlotte Bonde, Pilgrim & Muli Collection.

Here is some of my favorite looks from Martin Asbjorn show:

See more photos from the show at my instagram, @moeialdebis.

Bravo and congrats for the show, Martin! Amazing work, I really liked everything and need it now.

1
15

25 YEARS OLD

Moei Al Debis

Hair: Sinners & Saints, Göteborg – By Majken Aderby.

Earring, Balenciaga.

Swedish –

Jag hade en dunder födelsedagsfirande. I år var det lite annorlunda pågrund av Corona situationen. Mina föräldrar kom tillbaka till Sverige för att överraska mig och min favorit sushi ställe TAKAME i Göteborg ordnade mina favorit sushi i 100 bitar.

Det var riktigt lugnt när jag firade min födelsedag i år som jag gjorde det tillsammans med familjen och storasysters familj. Hela familjen var samlade vilket betyder jätte mycket för mig. Att fylla 25 är riktigt stort och födelsedag allmänt är något viktigt för mig, därför firar jag mig själv stort varje år, spelar ingen roll vilken siffra det är på åldern. Men 25 är något speciellt, eftersom man är halva vägen till 50. Därför tänker jag att jag ska göra en stor födelsedagsfest ändå, men det får bli mitten av året, HOPPAS JAG. När corona situation har lugnat ner sig! Vad tycker ni att jag borde ha för tema i år?

1
12